Om oss

Share on facebook
Share on email

Vi som står bakom Hundernet är entusiastiska hundföretagare som har samarbetat i många år. Vi delar samma grundtänk och tycker att det ska vara roligt att träna och leva med hund. Både för hunden och människan.

Utöver att vi samarbetar kring kurser och privatträningar har vi även en gemensam podcast: Hundernets Dogcast. I dogcasten pratar vi om allt möjligt hundrelaterat. Vi har dessutom fått in ett annat perspektiv genom att bjuda in den kattälskande Eleonora.

 

Nedan kan du läsa lite mer om vilka ansiktena bakom Hundernet är:

Eleonora Bachata

Jag heter Eleonora och är lite av katten bland hermelinerna här i podden för jag har inte hund, utan två katter: Tiger (Maine Coon) och Tuvis (Norsk skogskatt/Sibirisk katt). Jag är utbildad lingvist och retoriker, vilket jag också jobbar som.

Ida Andersson

Ida driver IA Pawprints. Hon är utbildad hundmassör, hundpsykolog och instruktör inom en mängd områden. 2010 började Ida utbilda sig med dåvarande hunden Tysse, en omplacering på 18 månader som bl.a. hade stora problem med stress och andra hundar. Sedan dess har hon hunnit med en hel del utbildningar, och tränar nu andra inom bland annat spår, vardagslydnad och hundmöten.

Nuvarande hunden Shadow får ofta hjälpa till vid beteendeträning. Han är dessutom under utbildning för att bli terapihund. Tillsammans tränar de bl.a. apportering och att bara njuta av livet. Shadow är en cool kille född 2013, en jaktlabrador med mycket näsa och egen vilja, men väldigt lätt att ha att göra med.

Olivia Donngrell

Olivia och driver Lydiga Tassar och husdjursfarmen. Hon är utbildad hundtränare,hundpsykolog och djurvårdare.

Djur är något som har varit hennes intresse sedan barndomen och det har inte slocknat det minsta. Snarare bara växt sig större och starkare.

Hemma har hon hundar, katter, fåglar, fiskar och lite annat smått och gott.

Therese Wärme Hjorth

Hundtränare, småbarnsmamma och handarbetsnörd är några beskrivningar som kan tänkas passa in på Therese.

Hon har drivit Hundopi sedan början av 2012. Egentligen var tanken att hon bara skulle ha lite roligt med familjens hund och knyta en närmre relation till honom. Tack vare den inspirerande hundinstruktörsutbildning hon gick kände hon att det inte fick sluta där. Det finns så mycket härliga hundar, och så mycket härliga människor med hundar.

Sagt och gjort sedan dess har hon hunnit med många fler kurser och fördjupat sig bland annat inom problemhundar, inlärning, nosarbete och assistanshundar.